STAT. COOP. CATALANA LTDA. DES DE 1994

selector d'idiomes

Cat | Cast

Contacte

Imagen de Nosotros

Per posar-te en contacte amb nosaltres pots omplir el formulari que trobaràs al final de la pàgina amb les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Gracies!

Gracies per contactar amb nosaltres, ens posarem en contacte amb vostè el mes aviat possible atenent la seva petició dintre del seu horari de contacte.

AB GEN Sccl.

Plaça Santa Caterina, 2 local 4.
(34) 93 310 17 33.
Info@abgen.cat
Inscrita en el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya amb el número 08148965.


Veure mapa més gran

AVIS LEGAL

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protrcció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l´informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta página web quedaran incorporats en un fitxer propietat de AB GEN S.C.C.L. amb la finalitat de prestar els serveis sol-licitats.
Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per a la qual s´han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protección de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podrán ser utilitzades per enviar-li información dels nostres productes i serveis.
L´informem de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel-lació i oposición de les seves dades davant:
Responsable del fitxer:
Nom: AB GEN S.C.C.L.
Direcció de lóficina d´accés: PL. SANTA CATERINA 2 LOCAL 4 Codi Postal: 08003 Localitat: Barcelona Província: Barcelona
Cif: F60520954